Ivan Čehok: Pozitivan sam... prema svima koji su se brinuli, negativan na koronu! Foto: Krešimir Đurić/Facebook

Ivan Čehok: Pozitivan sam... prema svima koji su se brinuli, negativan na koronu!

| 15.10.2020. u 11:38h | Objavljeno u Aktualno

- Pozitivan sam prema svim dragim ljudima koji su se brinuli, negativan na koronu! A ovako su me moji u gradu već zamijenili! S natpisom "Ovdje čuvam ja" - napisao je na svom Facebook profilu gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok.

Negativan test na SARS-CoV-2 ( COVID-19 ) gradonačelnik je od epidemiologa primio danas, u četvrtak 15. listopada 2020. oko 11 sati. Kao što se i očekivalo, zbog discipliniranog pridržavanja protuepidemijskih mjera i nošenja maski, negativne nalaze testa imaju također službenici Grada Varaždina.  Prema uputama epidemiologa, iz preventivnih razloga mjera samoizolacije pridržavat će se do 21. listopada.  Svoj posao obavljat će radom od kuće.

Čehok je bio primoran otići u samoizolaciju nakon što je postojala opasnost od zaraze od ravnatelja VI. OŠ Varaždin Marija Stančića koji je potvrdio da je pozitivan na koronavirus, a s kim se družio na prošlotjednoj dodjeli nagrada najboljim učiteljima i umirovljenicima u palači Herzer.

- Točno je, u samoizolaciji sam i dobro se osjećam. Nadam se da ću uskoro nastaviti s obavljanjem posla s obzirom da je dodjela nagrada bila prošli tjedan. Moji zamjenici normalno rade - potvrdio nam je tada gradonačelnik Čehok.