I trnovečki poduzetnici sudjeluju na Danima vjenčanja u Varaždinu

vv | 20.11.2016. u 10:47h | Objavljeno u Aktualno

Općina Trnovec Bartolovečki u skladu s financijskim mogućnostima pomaže obrtnike i poduzetnike sa svog područja. Jedan od modela pomoći je i sufinanciranje troškova pojavljivanja na različitim sajmovima i gospodarskim izložbama.

Upravo tu pomoć ovih dana koristi šest poduzetnika s područja općine koji predstavljaju svoje usluge i tvrtke na Danima vjenčanja u Varaždinu. Riječ je o Foto studiju Hrvoja Vinkovića, Zlatnom zrnu, Salonu za ljepotu kose Tina iz Štefanca, Frizerskom salonu Daliborka, Salonu cvijeća Jasmin - Šemovec te Cvjetnom salonu Viola Dea-Art j.d.o.o.

Svaka prezentacija je važna jer je tržište zasićeno ponudom, a potražnja je takva kakva jest. Važno je pojavljivati se na ovakvim mjestima da te potencijalni klijenti vide, saznaju za tebe. Pomoć Općine je dobrodošla jer svaka je kuna bitna za poduzetnika, pogotovo za malog. Naša Općina puno ulaže u nas male poduzetnike, zahvalni smo što su prepoznate naše brige i uskaču nam koliko god mogu – izjavio je Hrvoje Vinković, vlasnik Foto studija.

A da i ubuduće mogu računati na takvu vrstu pomoći potvrdio je načelnik Zvonko Šamec koji je u subotu nakon otvorenja Dana vjenčanja obišao izlagača s područja općine.

Izuzetno mi je drago da Općina može iz svojih financijskih sredstava pomoći obrtnicima da dođu na ovakve manifestacije kao što su Dani vjenčanja u varaždinskoj Areni. Ove godine šest naših obrtnika zatražilo je pomoć i Općina im je izašla u susret – naglasio je Šamec te dodao da je ove godine za sufinanciranje troškova pojavljivanja na sajmovima osigurano 25.000 kuna i da će se taj iznos do kraja godine u cijelosti potrošiti.

Označeno u
Galerija slika