HZMO Savjetodavni dani u Varaždinu s predstavnicima mirovinskog osiguranja iz Austrije Foto: VV arhiva / ilustracija

HZMO Savjetodavni dani u Varaždinu s predstavnicima mirovinskog osiguranja iz Austrije

Varaždinske vijesti | 28.9.2022. u 09:41h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) i nositelj mirovinskog osiguranja u Republici Austriji Pensionsversicherungsant organiziraju savjetodavne dane u Zagrebu i Varaždinu, 28. i 29. rujna, za osiguranike koji su zaposleni ili su bili zaposleni u Austriji.

- Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osiguranike ili korisnike austrijskih mirovinskih davanja, koji su dio radnog vijeka proveli u osiguranju u Republici Austriji, da uz prethodnu najavu, dođu na savjetodavne dane na kojima će stručnjacima mirovinskog osiguranja moći postaviti pitanja vezana uz ostvarivanje svih prava iz austrijskog sustava mirovinskog osiguranja te saznati informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate austrijske mirovine - priopćili su iz HZMO-a.

Savjetodavni dani danas se održavaju u Zagrebu, od 9 do 13 sati, u Središnjoj službi HZMO, (Antuna Mihanovića 3) - kontakt za prijavu i dogovor termina: Tel. 01 4595 225, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U Varaždinu će se održati sutra, 29. rujna, od 9 do 13 sati, u Područnoj službi u Varaždinu, Kolodvorska 20 c. Kontakt za prijavu i dogovor termina: tel. 042 398 050 ili e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

- Napominjemo da je potrebno ponijeti svoju dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu - podjestili su iz HZMO-a.

Označeno u