Hrvatske tvrtke mogu se uključiti u njemačku inicijativu za pronalaženje dobavljača Foto: ilustracija

Hrvatske tvrtke mogu se uključiti u njemačku inicijativu za pronalaženje dobavljača

I.D./Varaždinske vijesti | 18.4.2016. u 08:09h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin poziva sve zainteresirane tvrtke da se uključe u inicijativu njemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V) i Organizacije regionalnih njemačkih industrijskih i trgovinskih komora (AHK) za pronalaženjem dobavljača u Hrvatskoj.

Time se tvrtkama otvara mogućnost suradnje s njemačkim tvrtkama zainteresiranim za uspostavljanje poslovnih kontakata s proizvođačima, tj. s novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz sljedećih djelatnosti poslovanja:

Metaloprerađivačka industrija
1. Strojogradnja i proizvodnja opreme
2. Proizvodnja dijelova za autoindustriju
3. Elektro-hardware inženjering
4. Ljevaonice – odljevci i obrada
5. Proizvodnja pokretnih traka i dijelova
6. Elektrotehnika

Na internetskoj stranici Županijske komore dostupni su profili 44 njemačke tvrtke s kratkim opisom djelatnosti te zahtjevi koje tvrtka proizvođač iz Hrvatske treba zadovoljiti kako bi se svojim proizvodnim portfeljem mogla kvalificirati za potencijalnu suradnju. Više informacija o samoj inicijativi dostupno je na stranici Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore.

Interes za sudjelovanje u inicijativi tvrtke iskazuju ispunjavanjem obrasca (Croatia Short Profile Supplier), koji se prosljeđuje njemačkim tvrtkama koje će napraviti konačnu selekciju hrvatskih tvrtki za sudjelovanje na B2B događaju u Dortmundu 9. lipnja.

Obrazac treba poslati do petka, 22. travnja, na elektroničku adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te u kopiji na elektroničku adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..