HGK Varaždin organizira studijska putovanja za predstavnike turističkog sektora Foto: ilustracija

HGK Varaždin organizira studijska putovanja za predstavnike turističkog sektora

I.D./Varaždinske vijesti | 17.3.2016. u 12:11h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin u suradnji s partnerskim organizacijama, PORA - Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja te Zakladom za razvoj poduzetništva županije ZalaTrgovinskom i industrijskom komorom županije Zala iz Mađarske organizira stručna studijska putovanja za predstavnike turističkog sektora iz  Varaždinske, Koprivničko-križevačke županije i mađarske županije Zala.

Tijekom studijskog putovanja u Varaždinsku i Koprivničko-križevačku županiju, koje će se održati 17. i 18. ožujka, bit će predstavljene odabrane destinacije i turističke atrakcije u Varaždinskim Toplicama i Varaždinu te Koprivnici, Hlebinama, Križevcima i Kalniku. U suradnji sa Zavičajnim muzejom Varaždinskih Toplica predstavit će se novi arheološki postav i "rimske masaže" kao nova wellness usluga hotela Minerva.

Studijsko putovanje u županiju Zala u Mađarskoj, koje će se održati 5. i 6. travnja, obuhvatit će posjete odabranim turističkim destinacijama u županiji Zala u Mađarskoj Zalakaros, Zalavár, Balatongyörök, Hévíz, Zalacsány.

Sudionici studijskih putovanja - predstavnici turističkog sektora iz tri uključene županije - Varaždinske, Koprivničko-križevačke i županije Zala - uz upoznavanje turističkih proizvoda i projekata te međusobno upoznavanje imaju mogućnost sklapanja novih poslovnih aranžmana.

Studijska putovanja provode se u sklopu projekta TOURISM4C – Programa prekogranične suradnje Mađarska–Hrvatska 2007.- 2013.

Označeno u