Gradonačelnik Neven Bosilj sutra će izvesti glasni pucanj iz Varaždinskog topa

Varaždinske vijesti | 11.6.2021. u 17:17h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Ove subote, 12. lipnja 2021. godine izvršiti će se svečana primopredaja nadzapovjedništva nad Varaždinskom građanskom gardom novom nadzapovjedniku, gradonačelniku dr. sc. Nevenu Bosilju.

Svečana ceremonija počinje u 10 sati i 30 minuta, na glavnom gradskom trgu, Trgu kralja Tomislava, postrojavanjem aktivnog sastava Varaždinske građanske garde u punoj opremi.

Nakon prijavka zapovjednika novi gradonačelnik - nadzapovjednik izvršiti će pregled postrojbe i preuzeti sablju nadzapovjednika.

Dr. sc. Neven Bosilj rođen je 26. rujna 1968. u Varaždinu. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Varaždinu, a 1992. diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Magistrirao je 2007. godine na FOI-u Varaždin na poslijediplomskom studiju Menadžment poslovnih sustava, smjer Korporativno upravljanje. Doktorirao je na FOI-u informacijske i komunikacijske znanosti 2011. godine

Potpisuje desetak znanstvenih i stručnih radova objavljenih u međunarodnim i domaćim časopisima te na konferencijama. Aktivan je sportaš, obiteljski čovjek i otac je dvoje djece.

Dr. sc. Neven Bosilj izvesti će glasni pucanj iz Varaždinskog topa, na Starom gradu, točno u podne. Ovim činom Varaždinska građanska garda pozdravlja svog novog nadzapovjednika i nada se dobroj suradnji u vremenima ispred nas.

Označeno u