Grad Varaždin otvara javne natječaje za kupnju POS stanova i najam gradskih stanova Foto: VV arhiva / ilustracija

Grad Varaždin otvara javne natječaje za kupnju POS stanova i najam gradskih stanova

Varaždinske vijesti | 21.2.2020. u 12:27h | Objavljeno u Aktualno

Od utorka 25. veljače bit će otvoren Javni natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova građenih po Programu društveno poticane stanogradnje za naredno razdoblje, a istog dana će se objaviti u Varaždinskim vijestima i na web stranicama Grada Varaždina i Javne ustanove Gradski stanovi, zajedno s obrascem za podnošenje zahtjeva.

Osim sa web stranica, obrasci će se moći preuzeti i osobno u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina, Trg slobode 12/II. Ispunjene obrasce i potrebnu popisanu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije zaključno do 11. ožujka 2020. natrag u Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12/II, putem pošte ili osobno.

Od utorka 10. ožujka bit će otvoren i Javni natječaj za prikupljanje zahtjeva za dodjelu u najam stanova u vlasništvu ili pod upravljanjem Grada Varaždina za naredno razdoblje, a istog dana će se objaviti u Regionalnom tjedniku i na web stranicama Grada Varaždina, zajedno s obrascem za podnošenje zahtjeva. Osim sa web stranica, obrasci će se moći preuzeti i osobno u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina, Trg slobode 12/II.

Ispunjene obrasce i potrebnu popisanu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije zaključno do 01. travnja 2020. natrag u Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, osobno ili putem pošte.

Označeno u