Goranu i Heleni Plantak epidemija (ni)je poremetila planove: "Ljubav je jača od koronavirusa!" Foto: Privatni album

Goranu i Heleni Plantak epidemija (ni)je poremetila planove: "Ljubav je jača od koronavirusa!"

| 18.5.2020. u 19:10h | Objavljeno u Aktualno

Koronavirus nam je okrenuo život naglavačke - od odlaska u trgovinu ili druženja s obitelji i prijateljima, preko školovanja do putovanja i poslovanja.

”Nije bilo lako”

Sve se promijenilo i brojni su planovi pali u vodu, pa tako i dugoplanirana vjenčanja čija sezona je tradicionalno započinjala nakon Uskrsa.

I dok su neki parovi odgađali termine vjenčanja, bilo je i onih koji nisu željeli odustati pa makar to značilo vjenčati se pod posebnim epidemiološkim mjerama. Među njima su bili i Goran Plantak (26) iz Sračinca i Helena Žiher (21) iz Zelendvora, koji su svoje sudbonosno “da” izrekli 2. svibnja u varaždinskoj Gradskoj vijećnici.

- Bili smo samo nas dvoje i naši kumovi. Roditelji su nas čekali ispred vijećnice jer, nažalost, nisu smjeli biti s nama unutra kako nas ne bi bilo previše - ispričao je Goran i otkrio nam kakav je osjećaj vjenčati se u vrijeme epidemije.

- Već smo ranije planirali vjenčanje, zajedno smo četiri godine. Odredili smo taj datum i, usprkos koronavirusu, nismo željeli odgađati. Ljubav je jača! Nije bilo lako, ali bez obzira na sve, odlučili smo to napraviti i stvarno je super osjećaj posvetiti se obitelji - ne skrivajući sreću rekao nam je Goran.

Kakvu su poruku poslali koronavirusu, što će im biti dodatan razlog da sljedeće godine naprave "pravu" feštu, pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...

vjencanje_korona_2.jpg