Frizerski salon Daliborka iz Trnovca na sedmom susretu frizera "Hair Smile" u Vrgorcu

Varaždinske vijesti | 6.6.2017. u 08:52h | Objavljeno u Aktualno

U Vrgorcu se od 2. do 3. lipnja održavao 7. Susret frizera „Hair Smile“ koji se ističe po svom humanitarnom karakteru. Naime i ove godine sudionici ove manifestacije bila su djeca iz Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca i djeca iz Down centra iz Pule. Sva prikupljena sredstva od donacija i ulaznica prikupljala su se za potrebe Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Ove godine manifestaciji se priključila Obrtnička komora Varaždinske županije, koju je predstavljao frizerski salon Daliborka iz Trnovca Bartolovečkog vlasnice Daliborke Hrupek. Veliku podršku frizerkama Daliborki Hrupek i Mireli Domiter, pružio je i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije, Mario Milak. Sudjelovanje na manifestaciji je primjer kako obrtnici kroz svoj rad nesebično pomažu i sudjeluju na akcijama humanitarnog karaktera.

To je jedan od najvećih susreta frizera u Hrvatskoj te okuplja mnoga renomirana imena iz svijeta mode i frizerstva. Ovogodišnji program sastojao se od tradicionalne modne revije ljetnih frizura te edukativnih radionica i predavanja za frizere. Manifestacija je završena puštanjem lampiona, kojima su odaslane dobre želje, s vjerom u nastavak održavanja susreta.

Označeno u