FOTO: Završili radovi u Aninoj, najavljeni radovi u Biškupcu i u Mažuranićevoj ulici Foto: Martin Novosel

FOTO: Završili radovi u Aninoj, najavljeni radovi u Biškupcu i u Mažuranićevoj ulici

| 24.7.2019. u 11:33h | Objavljeno u Aktualno

Danas su i službeno završili radovi u Aninoj ulici u Varaždinu, koji su počeli 6. svibnja. Radovi u Aninoj ulici su ukjlučivali potpunu rekonstrukciju, iskop i nasip za izradu tamponskog sloja nove kolničke konstrukcije, postava novih rubnjaka, uređenje oborinske odvodnje, asfaltiranje kolnika novim nosivim i habajućim slojem asfalta, uređenje nogostupa i kolnih prilaza i dr. Ukupna vrijednost radova je milijun i 400 tisuća kuna, koje je u potpunosti financirao Grad Varaždin, a radove je izvršila tvrtka Colas, dok su radove na plinskim i vodovodnim instalacijama zasebno radile tvrtke Termoplin i Varkom.

- Ovo je dionica od 303 metara ceste na kojem smo odradili kompletnu rekonstrukciju uz asfalt i nogostupe. U tijeku je još samo postavljanje horizontalne prometne signalizacije, a već je postavljena vertikalna i bit će gotovo za par dana - rekao je Zlatan Avar, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina.

I dok su radovi u Aninoj gotovi, radovi u ulici Dobriša Cesarića će trajati još mjesec i pol dana, a ujedno je i najavljeno da će se uskoro krenuti s radovima na rotoru u Biškupcu kao i radovi u Mažuranićevoj ulici. Cijena radova u ulici Dobriše Cesarića iznose 873 tiusće kuna, a Varkom izvodi radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u iznosu od 300 tisuća kuna.

_DSC6680.jpg

_DSC6676.jpg

_DSC6672.jpg

_DSC6664.jpg

_DSC6658.jpg

_DSC6650.jpg