FOTO: Varaždinci i u Krugu Svetog Nikole ponovno pokazali da imaju veliko srce

| 3.12.2016. u 17:49h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinci su ponovno pokazali da imaju veliko srce, jer se njih možda čak oko dvije tisuće, a što je nadišlo očekivanja organizatora, odazvalo i sudjelovalo na humanitarnoj utrci „KRUG SVETOG NIKOLE“, koje je start i cilj bio kod Studentskog centra.

Prikupljen novac od prodaje startnih brojeva za utrku, u kojoj su nastupili trkači i hodači, na stazi duljine 3,2 kilometra, upotrijebit će se za dječji odjel varaždinske bolnice i za kupnju uređaja za magnetsku rezonanciju.

Start utrke bito je kod Studentskog centra Varaždin, u Ulici Julija Merlića 9. Utrka je prolazila sljedećim ulicama: Ulica kralja Petra Krešimira IV, Ulica Petra Preradovića, Trg bana Josipa Jelačića, Gajeva Ulica, Trg kralja Tomislava, Ulica Ivana Gundulića, Trg slobode, Ulica Augusta Cesarca, Kolodvorska ulica i povratak u Ulicu Julija Merlića, gdje je bio i cilj.

Kakva je atmosfera bila na današnjoj utrci,u kojoj su svi sudionici bili pobjednici, a u čijoj su organizaciji doprinos dale i Varaždinske vijesti, pogledajte u našoj foto galeriji....