FOTO Plenković u Varaždinu: Sjajna postignuća su zalog da dobijemo veću podršku u 3. izbornoj jedinici Foto: Krešimir Đurić

FOTO Plenković u Varaždinu: Sjajna postignuća su zalog da dobijemo veću podršku u 3. izbornoj jedinici

| 24.6.2020. u 13:32h | Objavljeno u Aktualno

Premijer RH Andrej Plenković je danas stigao u posjet Varaždinu. Nakon što je obišao Čakovec u jutarnjim satima, oko 11 sati i 30 minuta je posjetio varaždinski Tehnološki park, a oko 12 sati i stadion NK Varaždina. Tom prigodom se pohvalio da je Hrvatska demokratska zajednice doprinijela poduzetničkom razvoju Hrvatske u prethodne četiri godine među kojima je i projekt Tehnološkog parka koji je proširio svoje prostore izgradnjom aneksa prvotne zgrade.

- Dovršenjem aneksa tehnološkog parka vrijedan 16 milijuna kuna je u cijelosti financiran sredstvima iz fondova EU te je postao poslovni dom za otprilike 350 zaposlenika i 50 malih tvrtki koji ovdje počinju, a kasnije se razviju i rastu u dovoljno veliko poslovanje da mogu osnovati i svoje centre - rekao je Plenković.

Na pitanje novinara da li očekuje veći ulov mandata u 3. izbornoj jedinici od prošlih izbora kada su uzeli četiri mandata, s obzirom da u ovoj izbornoj jedinici redovito pobjeđuje SDP i lijevije opcije odgovorio je da će dosadašnji rad HDZ-a biti motivirajući za glasače na predstojećim izborima.

- Mislim da imamo sjajna postignuća i to je zalog da dobimo veću podršku. Naša su usmjerenja jasna da u svakom dijelu Hrvatske pristupamo apsolutno jednako te se trudimo ravnomjerno ojačati regije Hrvatske - zaključio je Plenković.