Ekos će renovirati stan u Trakošćanskoj koji je gorio: "Svima nam je žao, želimo pomoći" Foto: Ilustracija

Ekos će renovirati stan u Trakošćanskoj koji je gorio: "Svima nam je žao, želimo pomoći"

IHR/Varaždinske vijesti | 22.1.2020. u 19:00h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinska tvrtka Ekos pekarnica pomoći će u renovaciji stana obitelji Humić u Trakošćanskoj 24, koji je stradao u požaru u nedjelju, potvrdili su nam u toj tvrtki.

- Požar u stanu u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu: susjedi izvukli djevojčicu iz stana

- Zahvaljujemo svima na empatiji i brizi oko nesreće koja je nažalost zadesila našeg zaposlenika. Tvrtka Ekos će se pobrinuti i osigurati sva sredstva koja će biti potrebna za kompletnu sanaciju i renovaciju stambenog prostora. Kako bismo im barem malo olakšali cjelokupnu situaciju, svi kolege iz tvrtke su se dobrovoljno priključili samostalno osmišljenoj akciji dobrotvornog financijskog priloga. Svima nam je žao i želimo im pomoći koliko možemo. Uprava tvrtke Ekos pobrinut će se da mu osigura sve oko adaptacije stana i to u što kraćem vremenskom razdoblju – poručili su iz te tvrtke u kojoj je zaposlen samohrani otac.

Podsjećamo, požar se dogodio u nedjelju u 15.45 sati u stanu obitelji Humić koji je u vlasništvu 45-godišnjaka. Kako je utvrđeno, do požara je došlo zbog svijeće koja se nalazila na stolu u dnevnom boravku, a koju je devetogodišnjakinja zapalila. U tom trenutku bila je sama kod kuće jer je njezin, koji radi kao konobar u Kavani grofica Marica, tu nedjelju radio, pa su djevojčicu iz stana izvukli susjedi.

- Djevojčica iz zapaljenog stana otpuštena iz bolnice, Varaždinci prikupljaju pomoć za obitelj Humić

Nakon nesreće koja se dogodila samohranom ocu mnogi Varaždinci uključili su se u akcije pomoći obitelji Humić, a pomoć je najavio i Grad Varaždin.

Označeno u