Dvodnevna radionica za poduzetnike u Ivancu Foto: Grad Ivanec/ilustracija

Dvodnevna radionica za poduzetnike u Ivancu

I.D./Varaždinske vijesti | 26.1.2016. u 12:10h | Objavljeno u Aktualno

Grad Ivanec, Poslovni klub i Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom (LAG) Sjeverozapad u četvrtak i petak, 28. i 29. siječnja, organiziraju radionicu za poduzetnike naslovljenu "Poslovni plan – priprema i izrada tržišne ocjene investicijskih projekata".

Predavat će konzultantica Josipa Petrović Zozoli iz tvrtke ISC d.o.o. iz Varaždina. Svrha radionice je pragmatična, odnosno, nastojat će se da poduzetnici na temelju praktičnih primjera pokušaju pripremiti projekt u cijelosti te da na osnovu toga izrade tržišnu ocjenu investicijskog projekta.

Sudionici će se ujedno upoznati sa strukturom dokumenata koje je potrebno izraditi prilikom izrade poslovnih planova i investicijskih elaborata, kao i s metodologijom tržišne ocjene investicijskih projekata. Kako je riječ o interaktivnoj radionici i radu na konkretnim primjerima, poželjno je da sudionici ponesu osobna računala, ističu organizatori.

Na radionicu su pozvani svi članovi Poslovnog kluba, obrtnici, vlasnici OPG-ova te ostali zainteresirani poduzetnici. Program radionice dostupan je OVDJE, a održat će ovog četvrtka i petka od 8.30 do 13.30 sati u Gradskoj vijećnici Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b.

Organizatori mole sve zainteresirane da svoje sudjelovanje potvrde na tel. 492 870 (042) najkasnije do srijede, 27. siječnja.