Dva nova slučaja zaraze u županiji, prvom dozom cijepljeno 52,3% odraslog stanovništva Foto: Varaždinska županija

Dva nova slučaja zaraze u županiji, prvom dozom cijepljeno 52,3% odraslog stanovništva

Varaždinske vijesti | 23.7.2021. u 10:06h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 150 osoba od kojih je dvoje pozitivno na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su dvije osobe s težom kliničkom slikom.

S datumom 22. srpnja, gledajući odraslo stanovništvo, prvom je dozom cijepljeno 52,3 posto stanovništva, a s cijepljenjem je završilo 43 posto odraslog stanovništava.

Utrošeno je 71.952 prve doze, 58.717 druge doze, a ukupno je na području županije utrošeno 130.669 doza cjepiva u odnosu na odraslo stanovništvo.

Danas od 8 do 18 sati cijepljenje u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu bit će samo za naručene građane drugom dozom Pfizera, koji su prvom dozom cijepljeni 11. lipnja.

Raspored cijepljenja protiv COVID-19 bolesti za idući tjedan:

· Srijeda, 28. srpnja od 8 do 14 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu cijepi se prvom dozom Pfizera, te mogu doći svi koji se žele cijepiti po prvi puta bez najave i narudžbi

· Četvrtak, 29. srpnja od 8 do 18 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu na redu je cijepljenje isključivo drugom dozom AstraZenece za osobe cijepljenje 6. svibnja

· U subotu, 31. srpnja u sportskoj gradskoj novoj dvorani u Ludbregu na redu je cijepljenje za sve zainteresirane građane prvom dozom Pfizera te drugom dozom AstraZenece za one prvi puta cijepljene 8. svibnja.

Označeno u