Dubravka Novak: Mi smo zadovoljni svojim jednim mjestom

VV | 16.4.2023. u 20:52h | Objavljeno u Aktualno

Nezavisna lista Dubravke Novak je prema prvim naznakama lista koja je uz NL Ivana Čehoka najviše izgubila ovim prijevremenim izborima, sa četiri mjesta u prošlom sazivu Gradskog vijeća, sada će prema svemu sudeći imati svega jedno mjesto, ali ne očajavaju u stožeru Nezavisne liste Dubravke Novak.

- Mi smo zadovoljni svojim jednim mjestom, ostajemo u igri i nastojat ćemo promovirati sve one vrijednosti za koje se inače zalažemo. Voljeli bismo da je bilo bolje za nas, ali smo bili realni i očekivali smo ovakav rezultat. Čestitala bih gospodinu Bosilju i SDP-u jer su postigli vrhunski rezultat. Ja im želim svu sreću u vođenju Grada na svim onim moralnim principima za koje se mi zalažemo, a ako ne bude to tako mi ćemo to pokušati ukazivati sa jednim vijećnikom i davati eventualno neka bolja rješenja - objasnila je Dubravka Novak.

- Izlaznost je bila jako mala. Čini mi se da su ljudi potpuno izgubili vjeru u politiku i političare i svi mi bismo trebali raditi na tome da se to promijeni. Dakle, treba građanska odgovornost i sudjelovanje glasača na izborima, to je minimum demokracije. Mislim da svi trebamo na tome dobro raditi, a očito nismo dobro prenijeli poruke koje smo trebali jasnije prenijeti - poručila je Dubravka Novak.

Video sadržaj