Dobitnici županijske Zlatne kune: Vindija, Knauf Insulation, Marker, GK grupa i Ivan Kovačić

MGA/VV | 12.12.2019. u 13:37h | Objavljeno u Aktualno

HGK - Županijska komora Varaždin dodijelila je priznanja povodom godišnjica uspješnog poslovanja i plakete "Zlatna kuna" gospodarstvenicima s područja Varaždinske županije za 2019. godinu.

Plaketu "Zlatna kuna" za iznimna dostignuća i doprinos u razvitku gospodarstva Varaždinske županije u kategoriji inovacije dobila je tvrtka GK grupa, a za životno djelo nagradu je ove godine dobio g. Ivan Kovačić, iz Centra Kovačić u Ludbregu.

Za iznimna dostignuća i doprinos u razvitku gospodarstva Varaždinske županije za 2018. godinu kao najuspješnije veliko trgovačko društvo plaketu "Zlatna kuna" dobila je tvrtka Vindija.

Za najusješnije srednje trgovačko društvo plaketu "Zlatna kuna" dobilo je trgovačko društvo Knauf insulation, a u kategoriji malog trgovačkog društva nagradu je primila tvrtka Marker.

Priznanja povodom godišnjica uspješnog poslovanja primile su tvrtke Veterinarska stanica Novi Marof, varaždinski Turist, Trgopromet iz Novog Marofa, Vindija, Grafičar iz Ludbrega, Drvodjelac iz Ivanca i Metalska industrija Varaždin.

Priznanja su uručili predsjednik Županijske komore Varaždin Dragutin Gložinić, prorektor sa Sveučilišta Sjever Vlado Tropša, rektorica FOI-ja Nina Begičević Ređep, savjetnik predsjednika HGK-a Marko Jurčić, gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok i varaždinski župan Radimir Čačić.

Priznanja su u ime Vindije primili Saša Vojnović, zatim Stjepan Mršić ispred tvrtke Knauf Insulation, Ivica Kruhek iz Markera, Robert Gotić iz GK grupe i nagradu za životno djelo Ivan Kovačić, poduzetnik iz Ludbrega.

Označeno u