Čehok o Habijanu: Izbore je moguće izgubiti, ali nije moguće izgubiti zdrav razum i čisti obraz

VV | 19.1.2022. u 15:20h | Objavljeno u Aktualno

Osim teme o Varkomu i direktoru Varkoma, Ivan Čehok (NL Ivan Čehok) se na današnjoj novinarskoj konferenciji osvrnuo i na komentare Damira Habijana, predsjednika HDZ-a u Varaždinu i gradskog vijećnika, koji je o javnim istupima Ivana Čehoka spomenuo da se bivši gradonačelnik ne miri odnosno teško miri s porazom na izborima za gradonačelnika Varaždina.

- Drago mi je da u formi, da se odmorio i da vodi računa o meni i stranci kojoj pripadam. Samo, gospodin mora znati da neće on govoriti kada ću ja ili netko drugi iz HDZ-a istupati, djelovati, činiti ili nečiniti. Još jednom, pomirite se s porazom i uživajte u svakom danu - napisao je Habijan u dijelu objave na svom Facebooku.

- Nije mi jasno zašto se Damir Habijan ne oglašava oko ove teme (Varkoma), a njegovu poruku da sam ja izgubio izbore ne shvaćam. Izbore je moguće izgubiti, a Habijan je izgubio sve izbore do sada. Izbore je moguće izgubiti, ali nije moguće izgubiti zdrav razum i čisti obraz, a mislim da bi se Damir Habijan trebao zapitati i oko jednoga i drugoga - rekao je Čehok.

Ivan Čehok je prvotno prozvao Damira Habijana kao predstavnika u Gradskom vijeću Varaždina i gradske organizacije HDZ-a koji šuti o situaciji oko smeća te nekim drugim temama koje su aktualnu Varaždinu.