Čehok na svom Facebook profilu reagirao na objavu gradonačelnika Bosilja o prvih mjesec dana upravljanja Gradom Foto: Krešimir Đurić

Čehok na svom Facebook profilu reagirao na objavu gradonačelnika Bosilja o prvih mjesec dana upravljanja Gradom

Varaždinske vijesti | 16.7.2021. u 17:15h | Objavljeno u Aktualno

Nije trebalo dugo čekati da bivši varaždinski gradonačelnik, a sada gradski vijećnik Ivan Čehok na svom facebook profilu reagira na objavu aktualnog varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja, koji je komentirao prvih mjesec dana upravljanja Gradom Varaždinom.

Čehok je napisao da je "Bosilj danas ocijenio svojih 35 prvih dana, iznoseći hrpe neistina da je zatekao:
- nered - nije zatekao nered nego 106 zaposlenih umjesto 117 koliko smo mi zatekli, plus samo 3 umjesto 7 u Gradskim stanovima. Odmah je zaposlio osobu koja je napravila pogrešku oko suzbijanja komaraca u jednoj od prvih objava.

- 1,2 milijarde kuna EU projekata, o čemu on može samo sanjati, u njegovu mandatu to će pasti na jedva 20% naših projekata!

- dugove - mi smo od njih zatekli samo 24 milijuna kuna prema državi, oni su zatekli obvezu od 12 milijuna za dvoranu ali i potraživanje od 14,5 milijuna zbog zatvorenog restorana, premalog broja zaposlenih, neodržavanja koncerata te drugih neispunjavanja ugovora.

- podigao je cijenu odvoza i zbrinjavanja za 1.000,000 kuna, to će sve platiti građani!

- natovario je građanima 700 tona u Poljanu i pretovarivao na Belim kipima jer je tvrdoglavo odbijao ići ministru kako ne bi priznao da ga HDZ spašava od smeća u kućama.

- promijenio je sastav NO Parkova bez suglasnosti Vijeća i postupio suprotno Smjernicama Povjerenstva, zbog čega su nezadovoljni članovi Budimo grad podnijeli prijavu.

- lagao da ja nisam pravomoćno oslobođen za zemljište u V. Novaka, poništio nagodbu i tako izvrgnuo grad kamaćenju bez premca od cca 370.000 eura godišnje!!!

Da, to je nered. A sad samo čekajte kad će morati ukloniti 20.000 tona bala zbog ceste." objavio je Čehok na svom facebook profilu.