Radimir Čačić Foto: Krešimir Đurić

Čačić Štromaru i Kišiću poručuje da prestanu raditi budale od građana

| 22.4.2017. u 11:20h | Objavljeno u Aktualno

Danas je presicu za novinare održao šef Reformista, Radimir Čačić, za koju je, kao što sam kaže, neposredan povod to što ne može trpjeti da od njega prave budalu. Naime, radi se o priopćenju Varkoma da je u ime Varaždinske županije predao aplikaciju za projekt aglomeracije. Projekt koji je bio planiran još prije dvije godine.

- Gospodin Štromar je u prisutnosti svojih dožupana, 20. ožujka 2015. objavio da će u sljedećih godinu i pol, Varaždinska županija biti najveće gradilište u Hrvatskoj jer će se realizirati projekt aglomeracije Varaždin - navodi šef Reformista.

Nakon točno godinu i pol, naglašava Čačić, 20.rujna 2016., Štromar objavljuje da će započeti s pripremom projekta i s natječajima za aglomeraciju.

- Sve to bila je kao i obično, kampanja zbog parlamentarnih izbora i vješto mazanje očiju građanima našeg župana - objašnjava Čačić.

U Međimurskoj županiji i Gradu Petrinji, gdje je projekt započeo istovremeno kad i u Varaždinskoj županiji, radovi su u punom zamahu i pred završetkom i to koristeći vlastite kapacitete tvrtki.

- U Međimurju župan je HNS, a dožupanica iz Reformista, dok je u Petrinji gradonačelnik Reformist, što znači da u realizaciji projekata nije prepreka država nego župan Štromar, navodi Čačić, te Štromaru poručuje da kada već ništa ne radi, neka onda barem šuti - zaključio je Čačić