Bosilj: "Čehok koristi čak i službenu stranicu Grada Varaždina za napade" Foto: Screenshot

Bosilj: "Čehok koristi čak i službenu stranicu Grada Varaždina za napade"

Varaždinske vijesti | 25.5.2021. u 18:06h | Objavljeno u Aktualno

- Ivan Čehok je kontroverzan političar, a pokazao je to u više navrata tijekom svog mandata kojeg je završio sa otvorenim postupcima za kaznena djela koje se vode protiv zloupotrebe položaja i ovlasti kojim je grad Varaždin oštećen za nekoliko desetaka milijuna kuna. Nakon za njega lošeg rezultata u prvom krugu i situacije da većina staje na stranu Nevena Bosilja kao novog gradonačelnika, Čehok je počeo vući očajničke poteze. Varaždinci znaju da je Čehok i prije bio sklon nepriličnoj komunikaciji pa se tako obračunavao s građanima putem lažnih Facebook profila i slično, a sada ne preže od vrijeđanja Nevena Bosilja ni preko službene stranice Grada Varaždina - priopćio je varaždinski SDP, odnosno kandidat SDP-a za gradonačelnika Varaždina Neven Bosilj.

- Sva sreća da nas tek par dana dijeli do izbora, jer je Varaždin pristojan i kulturan grad. Od Čehoka smo se svega i svačeg naslušali, a sada kad zna da će izgubiti izbore više niti ne bira riječi niti sredstva - komentirao je Bosilj.

- Promjena koja se događa u Varaždinu je svih boja. Na našu stranu otvoreno su stali Budimo grad i mnogi drugi. Svi su protiv Čehoka, jer ovo što radi je potpuno van kontrole – izjavio je Bosilj i naglasio "kako su izbori za stranke rezultirali mjestima u Gradskom vijeću, a sada građani odlučuju o gradonačelniku koji će u Varaždin donijeti toliko željne promjene".

- Inače, tekst objavljen na stranicama http://otvoreni.varazdin.hr na koji vodi poveznica i sa stranice www.varazdin.hr proziva Bosilja na način: "Vidimo da g. Bosilj nikako da izađe na kraj s podacima za intelektualne i osobne usluge pa iznosi neistine gdje god stigne. Njegovo posljednje "tumačenje brojki" vezanih uz intelektualne i osobne usluge imali smo prilike vidjeti u Varaždinskim vijestima od 17.8.2020. Iako g. Bosilj umanjuje vrijednost dobivenog priznanja od strane Instituta za javne financije, Grad Varaždin će mu na transparentan način pomoći da pokuša shvatiti podatke vezane uz intelektualne i osobne usluge. Jasno je da bi SDP otimao novce kazalištu, civilnom društvu, javnim ustanovama ili komornom orkestru kao što su to radili od 2011. do 2017. No pasaran, dragi g. Bosilj" - navodi se priopćenju.

bosilj_cehok_stranice_grada_varazdina_25052021_2.jpg

bosilj_cehok_stranice_grada_varazdina_25052021_1.jpg