Barbara Antolić Vupora: Građani su rekli ne korupciji, nepotizmu, bahatosti i populizmu Foto: Martin Novosel

Barbara Antolić Vupora: Građani su rekli ne korupciji, nepotizmu, bahatosti i populizmu

Varaždinske vijesti | 31.5.2021. u 11:55h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- SDP je na lokalnim izborima ostvario povijesni uspjeh jer po prvi puta ima gradonačelnika grada Varaždina, čime se Varaždin izborom Nevena Bosilja i Miroslava Markovića pridružio i valu promjena koji je zahvatio najveće i najznačajnije hrvatske gradove - ističe Barbara Antolić Vupora, predsjednica županijskog SDP-a.

- SDP je u Varaždinskoj županiji u prethodnom mandatu imao samo jednog načelnika, u Petrijancu. Željko Posavec premoćno je potvrdio novi mandat već u prvom krugu, dok je Mario Klapša u drugom krugu izabran za novog načelnika Maruševca, odnosno SDP-ovi načelnici su na čelu dvije od tri najveće općine Varaždinske županije.
U Skupštini Varaždinske županije, SDP ima više mandata nego 2017. godine, a svi vijećnici će svojim radom pridonijeti daljnjem napretku i razvoju Varaždinske županije - dodala je Antolić Vupora.

- ŽO SDP-a je, kada je riječ o razvojnim projektima, otvorena za suradnju s novim županom Anđelkom Stričakom kojemu čestitamo na pobjedi i želimo puno uspjeha u daljnjem radu. ŽO SDP-a je zadovoljna rezultatima izbora budući da je i dalje najjača politička opcija na lijevom centru uz vodstvo najvećeg grada sjeverozapadne Hrvatske - napominje Antolić Vupora.

- Građani su svojim glasovima poslali jasnu poruku i rekli ne korupciji, nepotizmu, bahatosti i populizmu. Sljedeće četiri godine nastavit ćemo raditi na korist svih stanovnika Varaždinske županije s ciljem poboljšanja uvjeta života, kako bi mladi ostali u našoj županiji i kako bi ponovno postali mjera i obrazac na razini čitave države - navela je.

- Zahvaljujemo svima koji su izašli na izbore i dali nam povjerenje, svima koji su nas u kampanji podržavali, političkim strankama, udrugama i udruženjima, svim članovima, simpatizerima i volonterima koji su svojim nesebičnim angažmanom pridonijeli izvrsnim ostvarenim rezultatima - dodala je na kraju.