Varaždinci o obustavi odvoza otpada iz crnih kanti: "Zasmrdili si bumo cijeli grad!"

Marin Hižar | 6.7.2021. u 15:27h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što je jučer varaždinska Čistoća najavila obustavu odvoza miješanog otpada, odlučili smo pitati Varaždince kako komentiraju taj potez i tko je za to odgovoran.

1-min.JPG

-To se bude rješilo, ne može status quo tako ostati. U svakom slučaju, žalosno da je do toga došlo. Ako domaćinstvo ne uspijeva, domaćin je kriv. To su Grad i Županija - smatra Ljerka Kovač Mioč.

2-min.JPG

-Trebalo bi se to što prije riješiti, i bale i sada odvoz otpada. Pitajte u Gradskoj vijećnici tko je kriv! Trebalo bi se tome posvetiti, smeće je glavni problem Varaždina - smatra Josip Jeretić.

3-min.JPG

- Nemam mišljenja o smeću, bilo je, pa bilo. Treba ga odvesti odmah. Političari su krivi! - rekao je Drago Pongrac.

4-min.JPG

- S meće treba znati zbrinuti, a očito da naši Varaždinci to ne znaju. U 21. stoljeću je nezamislivo bez odvoza otpada. Vlasnici i direktori su odgovorni, za to dobivaju plaće. Imena postoje, a znamo ih svi - kaže Maja Majnarić.

5-min.JPG

-Katastrofa! Za dvoje izbore su obećavali uklanjanje bale, pa se nisu. Za odvoz treba direktora Čistoće pitati,  ne bavi se onim za što je postavljen. On i bivša vlast su krivi! - kaže Štefica Šagi.

6-min.JPG

- Sve je loše! Zasmirdili si bumo cijeli grad. Krivi su oni koji su prije bili na vlasti. Treba se pronaći mjesto na koje će se odvoziti smeće. Sada ćemo smrditi, žalosno! - komentirao nam je trenutnu situaciju sa smećem Dragutin Klarić.