Sve je spremno za Lovrečevo u Varaždinskim Toplicama, bit će zatvorene i neke ulice Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Sve je spremno za Lovrečevo u Varaždinskim Toplicama, bit će zatvorene i neke ulice

Varaždinske vijesti | 10.8.2023. u 15:00h | Objavljeno u Našim krajem

Za vrijeme trajanja manifestacije "Lovrečevo“ u Varaždinskim Toplicama, od 11. do 13. kolovoza, svaki dan od 17 do 3 sati, privremeno će se za promet zatvoriti dio Trga Republike Hrvatske, ulice Ivana Tkalčića te Perivoja Marije Ružičke Strozzi.

Promet će se za vrijeme privremenog zatvaranja, odvijati obilazno okolnim ulicama.

Naime, vikend koji je pred nama u Varaždinskim Toplicama održat će se manifestacija koja grad ispunjava smijehom, romantikom i dobrim vibracijama, a iz godine u godinu privlači zamjetan broj ljudi.

Varaždinske Toplice od petka 11. do nedjelje, 13. kolovoza postaju najromantičniji grad, koji postaje velika pozornica na kojoj se svakog dana održavaju brojni programi, od koncerata, radionica, eko sajma, dobrih vina te još brojnih sadržaja za sve uzraste i generacije. Pripremljeno je 15 koncerata na četiri pozornice, a festival službeno počinje u petak, 11. kolovoza u 21 sati koncertom Učiteljica.U subotu, 12. kolovoza pozornicu će zauzeti Srebrna krila, a dan kasnije, u nedjelju, grupa Adastra.

U sklopu Lovrečeva dobrog jela neće nedostajati, a bogati programi za sve generacije bit će organizirani svakog dana u Malom Parku od 18 do 23 sata, u suradnji s Udrugom vinogradara Sveti Martin.

- Posebno mjesto vrijedno posjeta je šetnica Ulica Nad Zidom, koja svojom jedinstvenom atmosferom osvaja sva srca. Tijekom početka festivala, Ulica Nad Zidom postaje epicentar zabave uz izvedbe GADJO MANOUCHE-a i DJ-a IVAN MALENICA-e, dok su Karaoke P4 by KVART prilika za sve vesele duše. Subotnja večer na istom mjestu ponovno je rezervirana za glazbu uz DJ-a JASMINA BARBIR-a & OLIVER-a. Nedjeljni program obogaćen je predstavom "Tko donosi najbolji dar, ja, zeko ili dimnjačar", u organizaciji Kazališta Šareni svijet, s početkom u 18 sati - najavljuju organizatori.

Za one koji žude za dozom adrenalina, subota 12. kolovoza donosi rat vodenim balonima u perivoju M.R. Strozzi. Također, omiljeni Slip'n Slide vodeni tobogan se vraća, a od 22 sata očekuje vas noćni spust najspektakularnijeg vodenog tobogana na ovim prostorima! Nedjeljno poslijepodne je rezervirano za dječji spust.

Također, ne propustite svakodnevno od 18 sati doživjeti posebnu čaroliju Eko sajma i sajma rukotvorina, te osigurati nezaboravnu zabavu za najmlađe u lunaparku.

program_lovrecevo.jpg