VIDEO RIM TIM TAGI DIM Varaždinski rock bend sinoć prodrmao zagrebački Boogaloo

Varaždinske vijesti | 10.5.2024. u 16:09h | Objavljeno u Video

U zagrebačkom Klubu Boogaloo, popularnom okupljalištu mladih koje prati svjetske glazbene trendove i uspješno ih prenosi hrvatskoj publici, sinoć je održan koncert na kojem su nastupili The Wonderful Flying Machine, varaždinski bend John Morrow & The Electric Odyssey i virovitički rock sastav Contra.

Varaždinskom autorskom bendu John Morrow & The Electric Odyssey, koji je nastao 2022. godine, kao spoj alternativnog rocka/metala i orkestralnih instrumentalnih elemenata poput klavijatura i flaute, ovo je bio drugi nastup u kratko vrijeme pred zagrebačkom publikom, s obzirom na to da su nedavno svirali u Hard Placeu.

Nedavno su izdali EP "Stranded", gdje je gostovao i trenutno stalni član Patrik Lovrek koji je debitirao ove godine na The Voice! Osim autorskim stvarima sinoć su se predstavili i obradama bendova Nightwish, Blue Oyster Cult, Rainbow, Chris Isaak i drugih.

U video prilogu pogledajte i izvedbu njihove posljednje pjesme sa sinoćnjeg koncerta....

John Morrow & The Electric Odyssey jedni su od kandidata za nastup na skorašnjem KVART festivalu, a ako ih želite vidjeti na tom festivalu koji je na rasporedu 7. i 8. lipnja, možete dati svoj glas za njih na sljedećem linku.