VIDEO Početak proljeća uz romantični duet Varaždinke i Riječanina "Samo ti si ona"

VV | 22.3.2023. u 19:33h | Objavljeno u Video
Ljekarne VŽŽ

Nakon dva uspješna singla “Dalje plešeš sam“ i “Riječi pogrešne“ pod izdavaštvom Menarta, Lana Lovreković se, u duetu s Darijom Terglavom, obraća malo starijoj publici emotivnom baladom "Samo ti si ona“!

- Dugo sam razmišljala o tome da napravim duet, ali sam osjećala da treba doći onaj trenutak kada se “poslože sve kockice“. Čim sam čula prve taktove demo snimke “Samo ti si ona“, znala sam da je to- to! Darija sam upoznala sasvim slučajno preko svog skladatelja Marka Tomasovića i izvršne producentice Ane Borić. Kliknuli smo na prvu i oduševio me koliko je opušten i zabavan - kaže Lana.

Dario Terglav je glazbenik iz Rijeke, osobito poznat publici na području Istre i Kvarnera jer je sudjelovao na mnogim festivalima te ga često imaju priliku slušati na njegovim brojnim nastupima.

- Lanu pratim od početka njezine suradnje s Markom Tomasovićem i Anom Borić. Jako mi se sviđa njezin vokal i način interpretacije, pa sam bez puno razmišljanja pristao na ideju da napravimo zajedno pjesmu. Znao sam da će biti pun pogodak! - rekao je mladi riječki glazbenik.

Tekst pjesme napisala je Štefanija Soldan, uglazbio Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, dok je za cijeli proces stvaranja i suradnje bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.

- Ova pjesma u sebi nosi jako puno emocije, što tekstom, što aranžmanom. Nadamo se da će se i publika pronaći u toj emociji u jednakoj količini koliko je i nama bio užitak stvarati je - poručili su Lana i Darijo.

U nastavku pogledajte video za pjesmu "Samo ti si ona“ .