VIDEO Patafta o transkriptima: "Ovo je dokaz da političari hrane svoj ego ucjenama i osvetama. Idemo ih maknuti!"

Sponzorirani članak | 5.4.2023. u 17:00h | Objavljeno u Video

Varaždinski gospodarstvenik i nezavisni kandidat Davor Patafta komentirao je novonastalu situaciju vezano za transkripte objavljene u jednom nacionalnom mediju. Pritom ističe da je ovo samo dokaz da se politika svodi na međusobne ucjene, osvete i svađe, na što on stalno upozorava.

Dodaje i kako takve situacije sigurno neće riješiti nagomilane probleme koji su na leđima svih Varaždinki i Varaždinaca.

- Ovo je samo dokaz da političarima nije u interesu da riješe glavne probleme. Oni se samo žele jedni drugima osvećivati, raditi jedni drugima štetu da bi hranili svoj ego – poručio je Patafta. Usporedio je političku scenu s nogometnom utakmicom te opet pozvao da političari umjesto svađa počnu normalno komunicirati kad su u pitanju ključni problemi i projekti.

- Razumljivo je da se natječu kad se bira tim koji će ići na teren, ali kad moraju nešto zajedno odigrati i timski surađivati, oni su i dalje na suprotnim stranama. Oni bi igrali nogomet tako da se jedan okrene na jug, drugi na sjever. Zamislite, oni se ne mogu ni gledati, a kako će onda nešto zajedno odraditi. Imamo situaciju da je Čehok ucjenjivao HDZ, Čačić ucjenjivao SDP, govorio koga treba zaposliti. Došlo je vrijeme da se takve ljude makne iz politike. Idemo ih maknuti bar na godinu i pol dana, samo da se raspetljaju ogromni gradski problemi – rekao je Patafta.