VIDEO Neispričana ljepota i glazba Varaždinske županije

VV | 4.4.2023. u 09:22h | Objavljeno u Video

U Varaždinu i Varaždinskoj županiji, glazba se pokazala kao umjetnički izričaj koji je izuzetno obogatio kulturu i utjecao na razvoj kulture kao takve na cijelom području sjeverozapadne Hrvatske. „Neispričana ljepota Varaždinske županije“ projekt je Glazbene škole u Varaždinu i Koncertnog ureda Varaždin pod pokroviteljstvom Varaždinske županije.

Kroz video uratke koji sadrže umjetničke dosege varaždinske Glazbene škole snimljene na atraktivnim i nedovoljno istaknutim lokalitetima Varaždinske županije, cilj je ostvariti što veću vidljivost županije na europskoj i svjetskoj razini, ali i povećati interes za upis učenika u osnovnu i srednju glazbenu školu. Učenici Glazbene škole u Varaždinu predstavili su se na lokacijama na području Varaždinske županije koje do sada nisu bile dovoljno vidljive, odnosno koje zahtijevaju pretvorbu u atraktivne kulturno-turističke lokalitete. 

Projekt Neispričana ljepota i glazba Varaždinske županije rezultirala je promidžbenim video spotom koji predstavlja Varaždinsku županiju i Glazbenu školu u Varaždinu, a kako izgleda spoj neotkrivenih prirodnih ljepota i glazbe možete vidjeti u video uratku nastalom u produkciji Video agencije Sjever i nuArs agencije.