Župan Štromar primio srebrnu paraolimpijku Helenu Dretar Karić Foto: Krešo Đurić

Župan Štromar primio srebrnu paraolimpijku Helenu Dretar Karić

| 22.9.2016. u 09:52h | Objavljeno u Sport

Varaždinski župan Predrag Štromar sa suradnicima primio je danas u zgradi županije srebrnu paraolimpijku Helenu Dretar Karić, koja je na nedavno završenim Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru osvojila srebrnu medalju u stolnom tenisu igrajući u paru s Anđelom Mužinić.

- Zadužili ste Varaždinsku županiju, na način da Vam uvijek kada je to moguće pomognemo i treninzima i svime ostalim, jer vraćate na način da cijela hrvatska javnost zna da u Varaždinskoj županiji postoji postoji odlićna stolnotenisačica, koja osvaja medalje. Ove godine to nam je druga medalja, jer imamo i zlato Sare Kolak s Olimpijskih igara i izuzetno smo ponosni na Vas. Nadam se da ćemo se još puno puta vidjeti u ovoj dvorani na ovaj način - naglasio je župan Štromar.

- Znali smo što nas čeka, bilo nam je prekrasno u Rio de Janeiru, a došla sam kući s onim što sam obećala - medaljom. Moram priznati da smo očekivale broncu, a vratile smo se sa srebrom. Malo smo bile razočarane nakon finala iako je suparnik bila Kina, jer završiti s porazom malo je gorko. Sada kada sam se vratila kući presretna sam i preponosna s osvojenom medaljom  - rekla je Dretar Karić.