Zlatko Dalić Foto: Krešimir Ðurić

Zlatko Dalić: Ovo je jedna od najboljih utakmica od kada sam ja izbornik

HNS/VV | 7.9.2019. u 13:39h | Objavljeno u Sport

Izabranici varaždinskog izbornika Zlatka Dalića jučer su u Trnavi upisali treću pobjedu u četvrtom nastupu u kvalifikacijskoj Skupini E za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Nakon Azerbajdžana i Walesa nadjačali su i Slovačku, rezultatom 4:0 u kojoj su golove redom zabili Nikola Vlašić u 45., Ivan Perišić u 46., Bruno Petković u 72. i Dejan Lovren u 89. minuti.

Vidno zadovoljan predatavom svoje momčadi bio je Zlatko Dalić koji je ustvrdio da je ovo bio najbolji susret reprezentacije od kada je on izbornik.

- Nije me iznenadio ovakav nastup, znam što imamo i što možemo. Ovo je jedna od najboljih, ako ne i najbolja utakmica reprezentacije otkako sam ja izbornik. Držali smo kontrolu cijelu utakmicu, uživali u igri, pokazali odgovornost i disciplinu te eksploziju talenta i kvalitete. Bilo je sjajno. Međutim, i sada moramo ostati ponizni, dostojanstveni, na zemlji. Za tri dana čeka nas teško gostovanje kod Azerbajdžana i moramo to kvalitetno riješiti, da ne bi ovo ostao samo jedan bljesak. Znam da ga možemo ponoviti - rekao je nakon susreta na konferenciji za medije.

Hrvatsku reprezentaciju očekuje još jedan susret kvalifikacija i to opet na gostovanju protiv Azerbejdžana. Susret se igra u ponedjeljak u 18 sati u Bakuu.