Želimir Orehovec postao skaut varaždinskog nogometnog drugoligaša Foto: Krešimir Đurić

Želimir Orehovec postao skaut varaždinskog nogometnog drugoligaša

| 25.3.2022. u 09:57h | Objavljeno u Sport

Nekadašnji trener Varteksa, a posljednje sportski direktor Međimurja, Želimir Orehovec (66), postao je skaut varaždinskog nogometnog drugoligaša.

Orehovec, koji je zadužen za praćenje mladih igrača, svojim će savjetima biti od pomoći i mladim trenerima mlađih selekcija varaždinskog kluba.

Orehovec, koji je bio igrač i trener u nekadašnjem prvoligašu Varteksu, kojeg je napustio 2004. godine, igrao je i u Čakovcu i Zagrebu, dok je kao trener bio u Međimurju, trećeligašu Varteksu, Zavrču, Nedelišću, Koprivnici, Poletu iz Pribislavca, Međimurcu...

- Na tom stadionu, u nekadašnjem prvoligašu Varteksu, proveo sam najljepše nogometne i trenerske dane, odgojio sam puno generacija mladih igrača, surađivao s puno ljudi i kada sam sada došao primili su me kao da nikada nigdje drugdje nisam bio. Mene u životu zanima samo nogomet, u Varaždinu su mi pružili priliku i bio bih lud da ne prihvatim takvu ponudu u godinama u kojima jesam, a s iskustvom i znanjem kojeg imam mogu biti jedna karika u stvaranju boljeg kluba. Ovo je posao koji je stvoren za mene i na kojem mogu najviše dati, a drago mi je da su čelnici Varaždina prepoznali da im netko takav kao ja trebam - rekao je Orehovec.