Zbog toga što nije branio protiv Slaven Belupa Božidar Radošević napušta Varaždin?

Varaždinske vijesti | 28.1.2023. u 19:26h | Objavljeno u Sport

Božidar Radošević je na izlaznim vratima Varaždina. Bivši vratar Hajduka razočaran je činjenicom da je nakon dvije odlične izvedbe prebačen na klupu, piše Dalmatinski portal.

To mu je bio jasan znak da se na njega ozbiljno ne računa, a dan nakon utakmice sa Slaven Belupo odradio je razgovore s čelnim ljudima kluba. Zaključak je da je za obje strane razlaz najbolje rješenje, a službena potvrda trebala bi uslijediti početkom idućeg tjedna.

- Nakon svega ne vidim način da se naša suradnja nastavi. Imam životne principe od kojih ne odstupam, a preko ovoga ne mogu prijeći. Hvala Bogu da tako mogu jer sam obitelji osigurao egzistenciju - rekao je Radošević za Dalmatinski portal

Inače trener momčadi Varaždina Mario Kovačević je nakon jučerašnje utakmice i pobjede nad Slaven Belupom od 1:0, na novinarski upit pojasnio zašto je Zelenika dobio priliku u derbiju sjevera.

- Svaka čast Radoševiću, stvarno je vrhunski odradio prošle dvije utakmice i donio nam bodove protiv Gorice i Lokomotive. Znali smo zašto smo počeli sa Zelenikom. On igra nogom i znali smo ako će nas Belupo visoko pritiskati da je on u toj igri nogom puno mirniji. Zelenika je na jesen jako dobro branio, a Radošević je svoju zadaću vrhunski odradio. Imamo dva vrhunska golmana i to me veseli. Danas smo se odlučili za Zeleniku i mislim da nismo pogriješili - rekao je Kovačević novinarima nakon utakmice.

Poznavajući Kovačevića i njegov način rada vjerujemo da je i on obojici golmana pred susret objasnio zbog čega se odlučio vratiti Zeleniku na gol, a nakon što je na prethodna dva susreta branio Radošević.

Označeno u