Zamjenik župana Paljak u Županijskoj palači primio članove Fight Cluba Kovačić Foto: Varaždinska županija

Zamjenik župana Paljak u Županijskoj palači primio članove Fight Cluba Kovačić

Varaždinske vijesti | 9.6.2018. u 14:11h | Objavljeno u Sport

U Županijskoj palači u Varaždinu priređen je prijem za članove Fight Cluba Kovačić, kluba koji je osnovan 2004. godine u Varaždinu. Članovi Fight Cluba Kovačić nastupili su početkom lipnja na međunarodnom turniru "Crikvenica open" te su tom prigodom drugi put zaredom proglašeni najboljim klubom turnira.

Važno je istaknuti kako kroz svoju povijest djelovanja klub ima nekoliko amaterskih prvaka europe i svijeta u kickboxingu, k1 i savate boksu, te profesionalne prvake europe i svijeta u kickboxingu, k1 i muay thai-u.

Domaćin prijema, zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, istaknuo je da se Županija ponosi sportašima koji postižu odlične rezultate i na taj način promiču Varaždinsku županiju.

- Drago mi je da imam prilike susresti se s članovima i članicama ovoga kluba, čestitam im na svim dosadašnjim uspjesima. Poglavito me veseli rezultat koji je postignut u Crikvenici gdje su osvojene i zlatne medalje, a znamo da je nastupilo čak sto boraca iz Austrije, Mađarske i Hrvatske - rekao je Paljak.

Zahvalivši na prijemu, trener Siniša Kovačić je rekao kako klub radi na dvije lokacije, u Sračincu i Areni Varaždin, te da su članovi i članice pravi entuzijasti koji vole sport, ali i druženje. Vježba se savate, kickboxing, muay thai, boks, samoobrana i vježbe crossfita. Treninzi se održavaju u nekoliko grupa: djeca od 3 – 6 godina, kadeti od 7 do 13 godina, juniori od 14-18 godina, natjecatelji, rekreativci početnici, rekreativci napredni i ženska rekreacija.