Za projekt "ŠNK Polet - rad s mladima" dobili 119.985 kuna

| 31.12.2022. u 09:40h | Objavljeno u Sport

ŠNK Polet Tuhovec je kroz 2022. godinu provodio sportski program pod nazivom ‘’ŠNK Polet – rad s mladima’’ kojim su provedene aktivnosti u cilju poticanja, razvijanja i unapređenja nogometnog sporta na lokalnoj razini. Program je bio posvećen radu s djecom i mladima.

Ovim programom je pružena mogućnost bavljenja sportom svoj djeci i mladima, dječacima i djevojčicama te djeci s teškoćama u razvoju. Omogućen je sportski razvoj djece unutar nogometne igre i povećana masovnost djece u trenažnim i natjecateljskim aktivnostima u nogometu.

Temeljem provedenog Natječaja o sufinanciranju sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2022. godini, Ministarstvo turizma i sporta donijelo je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava. Temeljni ciljevi Natječaja bili su osmisliti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju sporta, a usmjerene su na poticanje bavljenja amaterskim sportom i zdravstveno usmjerenim tjelesnim vježbanjem, organiziranje sportskih natjecanja ili sudjelovanja na sportskim natjecanjima.

Među odobrenim projektima je bio sportski program ŠNK Polet Tuhovec pod nazivom: ‘’ŠNK Polet – rad s mladima’’ koji je prepoznat među brojnim prijavljenim programima i na osnovu kojeg su osigurana namjenska sredstva u iznosu od 119.985,00 kuna.

Uz već aktivnu djecu koja sudjeluju u trenažnom i natjecateljskom procesu ŠNK Polet Tuhovec, kroz provedbu ovog programa izuzetna važnost i pozornost posvećena je djeci i mladima koji nisu sportski aktivni te ih se aktivnostima ovog programa potaknulo na uključivanje u sportsku aktivnost i sudjelovanje u trenažnim i natjecateljskim aktivnostima, bez obzira na njihovu talentiranost, spol, dob i trenutne tjelesne sposobnosti.

Za provedbu aktivnosti korišteni su rekviziti za trening ((lopte, markeri, golovi, ostali trening rekviziti) i športska oprema (trenirke, dresovi) koja je nabavljena uz sufinanciranje Ministarstva turizma i sporta.

ŠNK Polet Tuhovec ujedno poziva sve dječake i djevojčice (od 4. godine) na upis u članstvo kluba.

Prijave se mogu slati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefonski broj Nikole Katalenića 095 901 7973.

Označeno u
Galerija slika