Članovi Baroka koji su nastupili na Regionalnom Prenstvu Hrvatske

Za članove Baroka 115 odličja na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

| 28.7.2020. u 16:11h | Objavljeno u Sport

Nakon gotovo tri mjeseca bez vodenih treninga, članovi Plivačkog kluba Barok nastupili su na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za dobne kategorije. U konkurenciji 163 natjecatelja iz 8 klubova, natjecala su se i 23 člana PK Barok, koji su osvojili čak 115 medalja; od toga 40 zlatnih, 37 srebrnih i 38 brončanih.

U kategoriji seniorki i seniora medalje su osvojili Martina Štefinec, Luka Cvetko i Neven Lončarić, Kod juniorki do medalja su doplivale Anamaria Cmrečak, Petra Gašparac, Tamara Flegar i Patricija Lončarić. U kategoriji ml. juniorki i mlađih juniora najviše su se istaknuli Hana Ivanković, Anamarija Zavrtnik, Nika Dobovičnik i Niko Balenta.

U kategoriji kadetkinja i kadeta najbolji su bili Leona Juriša, Anja Mirilović, Filip Kukec i Mihael Kolarek, dok je u konkurenciji mlađih kadetkinja najbolja plivačica bila Teodora Liber Kos..

Ovo natjecanje je ujedno bilo i izlučno za odlazak na Prvenstvo Hrvatske koje će se održati za dva tjedna u Zagrebu, a zahvaljujući odličnim rezultatima, PK Barok će predstavljati 22 plivačice i plivača: Martina Štefinec, Anamarija Zavrtnik, Leona Juriša, Hana Ivanković, Patricija Lončarić, Anja Mirilović, Sara Marković, Nika Dobovičnik, Anamarija Cmrečak, Petra Gašparac, Tamara Flegar, Teodora Libet Kos, Maša Manojlović, Ana Pitner, Rina Rogina, Luka Cvetko, Luka Kokotec, Neven Lončarić, Mihael Kolarek, Lovro Pintarić, Niko Balenta i Filip Kukec.