Prijave su moguće do četvrtka, 14. prosinca, kad će biti održan i ždrijeb turnira

Za 38. ZPV u malom nogomet već dvadesetak prijava, dolazi i branitelj naslova

| 9.12.2017. u 09:20h | Objavljeno u Sport

U četvrtak su počele prijave za 38. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu, pod nazivom Magma Pan kup Varaždin 2017, a koje će se od 16. prosinca do 6. siječnja igrati u varaždinskoj školsko-sportskoj dvorani u Graberju.    

U prva dva dana prijava svoje je sudjelovanje potvrdilo dvadesetak ekipa, među njima i branitelj naslova, ekipa Centar Škudar iz Novog Golubovca, također i varaždinski Junajted, finalist zadnjeg Zimskog prvenstva Varaždina.

Od poznatijih imena tu su i MNK Črešnjevo, zagrebački Džani Promet, Murićevi Prijatelji iz Bednje, Eurotransporti Kostanjevec… Prijave ekipa traju do četvrtka, 14. prosinca, kad će biti održan i ždrijeb turnira.   

I ove će se godine igrati u dvije kategorije, seniorskoj i veteranskoj. I dok u kategoriji seniora nema dobnog ograničenja prilikom prijava, kod veterana je minimalna dobna granica 35 (rođeni 1982. godine i ranije). Svaka veteranska ekipa ima pravo i na jednog mlađeg igrača u prijavi, međutim ne mlađeg od 33 godine (minimalno 1984. godište).

S obzirom da je turnir na prijelazu godine i samo godište nije najpravedniji parametar, tolerira se u oba uvjeta šest mjeseci, odnosno da na dan igranja igrač ima minimalno 34 godine i šest mjeseci tj. (onaj jedan) 32 godine i šest mjeseci.

Kotizacija za sudjelovanje je kao i prethodnih godina iznosi 800,00 kuna po ekipi. Naslov pobjednika Zimskog prvenstva Varaždina brane Centar Škudar (Novi Golubovec) u seniorskoj i Hudek Trgotrans (Biljevec) u veteranskoj konkurenciji.