Leonard Vuk se nakon oporavka od ozljede vratio u konkurenciju za sastav Foto: Martin Novosel

Vuk: Osijek 2 je kvalitetan i čeka nas težak susret, ali nadamo se pozitivnom ishodu

| 13.10.2018. u 12:25h | Objavljeno u Sport

U sklopu 8. kola Druge HNL momčad Varaždina, vodeća na tablici, gostovat će danas u Osijeku gdje će od 15 sati na stadionu u Gradskom vrtu igrati protiv drugog sastava Osijeka, trećeplasirane ekipe prvenstva, s tri boda manje od lidera.

- Odlazimo Osijeku u goste kao lideri prvenstva, ali to ništa ne znači. Momčad Osijeka je dobra, teren za igru na stadionu u Gradskom vrtu će sigurno biti dobar, a očekuje nas teška utakmica. Dobro se pripremamo za taj susret i nadamo se pozitivnom ishodu - rekao je igrač varaždinske momčadi Leonard Vuk.

Nakon ozljede i oporavka odigrao je posljednje dvije prvenstvene utakmice, u Solinu i u Varaždinu protiv druge momčadi Dinama, u kojoj je bio strijelac jedinog gola varaždinske momčadi.

- Iza mene je dosta teško razdoblje u kojem sam zbog ozljede, puknuća kosti noge, bio udaljen od terena i kontiuniteta igara, a nadam se da će sada biti bolje. Zadovoljan sam svojim igrama na posljednja dva prvenstvena susreta, iako uvijek može bolje. Sigurno je da još nisam na maksimumu svojih mogućnosti, dakle,ima mjesta za napredak i poboljšanje - zaključio je Vuk, koji je u konkurenciji za sastav za današnje nadmetanje s drugim sastavom Osijeka.

 

Parovi 8. kola Druge HNL

13.10. u 15 sati: Solin - GNK Dinamo II, Osijek II s.d.d. - Varaždin, Međimurje - HNK Hajduk II, Hrvatski Dragovoljac - Dugopolje, Šibenik s.d.d. - Lučko, Sesvete - BSK, 14.10. u 15 sati: Zadar s.d.d. - Kustošija.