Vladimir Canjuga: S još pet pobjeda gotovo sigurno ćemo ostati u ligi Foto: Martin Novosel

Vladimir Canjuga: S još pet pobjeda gotovo sigurno ćemo ostati u ligi

| 18.12.2023. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Na kraju jesenskog dijela sezone u Prvoj HRL za žene, ekipa Koke nakon 10 odigranih kola ima četiri pobjede i šest poraza, čime se nalaze na sredini tablice. Zauzimaju 7. mjesto u konkurenciji 13 ekipa, s 8 osvojenih bodova. Daleko je to od idealnog, ali s obzirom na sve probleme kao i činjenicu da se liga kvalitativno izjednačila, ostvaren je očekivan plasman, za kojeg se nadaju da će zadržati i do kraja sezone.

- Moram naglasiti da je onih osam kola koje sam odradio kada sam se vratio u klub prošle sezone, bilo puno lakše za odraditi nego ovih 10 kola. Zamet i Trogir bili su jako loši i nisu mogli stići bodovnu razliku što nam je dodatno olakšalo posao. Ove smo sezone dodatno slabiji, nego što smo bili lani jer smo ostali bez oba desna krila. Lana Strugar je otišla na studij u Split, a Jana Markulinčić u Rijeku i na toj poziciji imamo igračice koje nisu odmah bile spremne. Nina Siročić je pauzirala godinu dana, dok Leda Košćak ne igra tu poziciju. Pokušali smo se krpati i sa Sarom Roginom na toj poziciji, ali uglavnom smo igrali bez klasičnog desnog krila - rekao je trener Koke Vladimir Canjuga.

Ozljede Pifar i Šopar

Iako se Ines Pifar vratila i igra u prvom sastavu, više nije u pucačkoj formi kao prije ozljede koljena, a na početku sezone imali su problema i na golu jer se Sara Šopar također oporavljala od ozljede.

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...