Vježbajte od večeras svake srijede na Slobodi pod stručnim nadzorom

| 4.4.2018. u 10:11h | Objavljeno u Sport

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina danas počinje provoditi sportsko-rekreacijski program „Zdrav pokret!“, koji je osmišljen da potakne građanstvo na bavljenje tjelesnom aktivnošću u svrhu poboljšanja kvalitete života provođenjem rekreacijskih treninga i savjetovanjem o zdravom načinu života. Program je u potpunosti besplatan za građane.

Program je namijenjen svim građanima željnim poboljšanja kvalitete života kroz umjeren i prilagođen trening. Svi su dobrodošli, od školaraca, studenata, sredovječne populacije, do umirovljenika. Program će voditi kineziolozi iz Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika bit će preseljen u sportsku dvoranu u Graberju.

Program „Zdrav pokret“ počinje danas u 19 sati i traje sat vremena, a odvijat će se svake srijede do kraja lipnja te ponovo od početka rujna do kraja studenog. Trening je namijenjen i prilagođen svima, a sastoji se od vježbi zagrijavanja, stretchinga, vježbi snage s vlastitim tijelom, hodanja, trčanja… Na trening je potrebno doći u sportskoj odjeći i obući, ponijeti ručnik, bočicu vode i pregršt dobre, sportske volje.