Vitez: Učinit ćemo sve da se već u sezoni 2022./2023. ponovno vratimo u Prvu ligu

| 24.5.2021. u 15:10h | Objavljeno u Sport

Porazom od 1:0 u Koprivnici od Slaven Belupa u subotnjem susretu 36.,posljednjeg kola HT Prve lige, nogometaši Varaždina su se nakon dvije sezone provedene u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa, oprostili od prvoligaškog nogometa i u sljedećoj će sezoni biti sudionici drugoligaškog ranga.

- Velika je žal zbog ispadanja iz Prve lige jer znamo svi što znači kada ispadneš iz elitnog natjecanja. Ni najmanje se nismo nadali da bi se to moglo dogoditi ali u sportu je sve moguće - rekao je uvodno predsjednik Nogometnog kluba Varaždin Dražen Vitez, na čijem se licu moglo iščitati koliko je teško primio poraz u susjedskom derbiju, kao i ispadanje u drugi rang hrvatskog klupskog nogometa.

- Mislim da smo kroz nastupe u Prvoj HNL pokazali da smo dobra ekipa, na dosta smo susreta igrali dobar nogomet i za to dobivali pohvale suparničkih ekipa i sportskih komentatora. Spletom raznih okolnosti koje su se dogodile, prvenstveno našom krivnjom što na ključnim utakmicama nismo pobjeđivali, dovelo je do toga da nam je posljednja utakmica u prvenstvu bila odlučujuća. Na kraju bi nam za ostanak u ligi bio dovoljan i bod, međutim, nismo uspjeli ostvariti taj rezultat u Koprivnici - rekao je Vitez.

Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...