Višnjić: Važna će biti prednost domaćeg terena u play offu Foto: Martin Novosel

Višnjić: Važna će biti prednost domaćeg terena u play offu

VV | 3.1.2023. u 16:00h | Objavljeno u Sport

Nakon dobrog starta u sezonu, dvije pobjede i remija, Razvitak iz Čičkovine bio je nadomak vrha tablice Prve županijske nogometne lige, ali se kretao oko petog mjesta, no u posljednjim su kolima dostigli i varaždinsku Mladost i Mladost iz Sigeca Ludbreškog. U posljednjem su ih kolu i prestigli te osvojili neformalnu jesensku titulu, pa će na proljeće braniti prvo mjesto koje planiraju zadržati do kraja sezone.

- Sezonu smo dobro počeli. Nakon prva tri kola bili smo na prvom mjestu, ali onda nam je došla crna rupa. Izgubili smo lagane utakmice koje smo trebali dobiti, a dogodio nam se i sporazumni raskid ugovora s trenerom. Već je bilo malo teže naći novog trenera jer je bila sredina sezone i svi su manje više bili zauzeti. Jednu smo utakmicu bili i bez trenera, ali smo stavili smo glave skupa i uspjeli smo pobijediti Zadrugar - objasnio je tajnik Razvitka Dalibor Višnjić.

Karić preuzeo klupu

Ubrzo su našli kvalitetno trenersko ime, ujedno i igračku legendu ovih prostora, Veldina Karića. Prije dolaska Veldina Karića, Razvitak je imao omjer od tri pobjede, jednog remija i dva poraza, dok su dolaskom Karića nanizali sedam pobjeda i samo jedan poraz i to na gostovanju kod varaždinske Mladosti. Tu su utakmicu izgubili u samoj završnici.

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...