Vindi rastužila čakovečku Radost

| 28.2.2016. u 12:31h | Objavljeno u Sport

Jučer je u dvorani u Graberju odigrana utakmica 16. kola ženske A2 lige za žene između ekipa Vindi i Radosti iz Čakovca.

Ulazak u utakmicu varaždinske ekipe bio je loš, igra se većinom svodila na pojedinačno probijanje igračica umjesto kolektivne igre, no kako se bližio kraj četvrtine Vindi polako uviđa grešku, te četvrtina završava sa rezultatom 13:15. Veliki problem sa obje strane bile su osobne pogreške, kroz cijelu utakmicu dosuđeno je oko 60 osobnih pogrešaka te je većina igračica napustila igru sa 5 osobnih.

Druga četvrtina bila je u apsolutnom vodstvu ekipe Vindi gdje se najviše iskazala Lara Brezovec sa 13 pogodaka te je četvrtina završila sa 20:9 odnosno na poluvrijeme se išlo sa rezultatom 33:24.

Najveći zaplet bio je u četvrtoj četvrtini kada su obje ekipe bile u bonusu te je svaka osobna pogreška dovela do pucanja bacanja. Nika Premuž odlično je iskoristila situaciju te je sa svojim bacanjima ekipu povela do pobjede rezultatom 61:54.

Najefikasnije u redovima Vindi bile su Brezovec Lara sa 20, Petreković Karmen sa 14, Premuž Nika sa 12 i Đurasek Sara sa 10 koševa.

Iduće kolo Vindi igra u gostima kod ekipe iz Koprivnice, to je ujedno i zadnje gostovanje ove sezone.