Vikend u Varaždinskim Toplicama u znaku manifestacije "Lovrečevo Mladost kup 2020.”: stiže i gost iznenađenja! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Vikend u Varaždinskim Toplicama u znaku manifestacije "Lovrečevo Mladost kup 2020.”: stiže i gost iznenađenja!

VV | 28.7.2020. u 13:00h | Objavljeno u Sport

 U organizaciji Nogometnog kluba "Mladost” i Grada Varaždinskih Toplica kao generalnog pokrovitelja, ovog se vikenda, 1. i 2. kolovoza, održava nogometni turnir "Lovrečevo Mladost kup 2020.”

Ljubitelje sporta očekuje dva dana nogometa, druženja te raznih aktivnosti na stadionu NK Mladost. Turnir je namijenjen je uzrastima U-9, U-11, U-13 i U-15, a prijavljene su 22 ekipe. Oba dana turnir započinje u 9 sati.

Za sve sudionike osigurano je besplatno jelo i piće, kao i nagrade za prva tri mjesta. Uz to, mlade sportske nade doći će podržati i gost iznenađenja iz jednog renomiranog nogometnog kluba.

- Ovo je prvo izdanje kupa, a nadamo se da će postati tradicija i da ćemo ga uspjeti organizirati svake godine u istom terminu te ga profilirati kao prepoznatljivu sportsku manifestaciju ovog kraja. Zahvaljujemo Gradu Varaždinskim Toplicama na susretljivosti i podršci u našim idejama, a pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu podržati ovaj nogometni događaj – poručio je predsjednik NK Mladosti Dubravko Vuk.

Dodaje kako je cilj događanja popularizacija sporta među mladima te poticanje na bavljenje sportskim aktivnostima, boravak na zraku i druženje s vršnjacima.

Ovu vrijednu inicijativu podržao je i Županijski nogometni savez Varaždin pod čijim se okriljem organizira kup.

Također, organizatori su se, u dogovoru s nadležnim institucijama, pobrinuli da sve odvija u skladu s epidemiološkim mjerama te se mole svi prisutni da to i poštuju za dobrobit kako sudionika, tako i gledatelja.