VIDEO Podsjetnik na subotnju pobjedu Varaždina nad BSK u posljednjih desetak minuta utakmice

Varaždinske vijesti/HNTV | 15.3.2022. u 18:27h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina su u suboti teško, ali na kraju zasluženo i uvjerljivo, pobijedili na svom stadionu momčad BSK iz Bijelog Brda 3:0 (0:0), u utakmici 20. kola Druge HNL.

Gosti su na kraju prvog dijela ostali s igračem manje jer je drugu opomenu, zbog prekršaja nad Mekićem na sredini terena, dobio Ivan Žutić, koji je prvi puta opomenut u 41. minuti, zbog prekršaja na Belcaru.

Varaždin je golove postizao u posljednjih desetak minuta nadmetanja, a strijelci su bili igrači koji su ušli u igru s klupe, Mateo Topić u 81. minuti i Fran Brodić u 83., dok je konačnih 3:0 postavio Ivan Posavec u trećoj minuti sudačke nadoknade. Igor Postonjski, čijim je ulaskom igra Varaždina dobila novu dimenziju,u 87. minuti nije realizirao kazneni udarac.

- Momčad BSK se dobro branila na skoku i cijelo drugo poluvrijeme tražio sam da igrači odigraju akciju, kada su se gosti već povukli, a kada imaš takve igrače kao što su Postonjski i Topić onda to nije problem. Oni su u sekundi osmislili jako lijepu akciju iz koje smo poveli. Vidjelo se koliko nam je taj gol otpustio naše kočnice i da je poslije toga bilo pitanje kada ćemo postići i drugi gol - komentirao je nakon subotnjeg susreta trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Kako je Varaždin došao do pobjede nad sastavom iz Bijelog Brda pogledajte u prilogu HNTV-a.

Označeno u
Video sadržaj