Turnir sv. Nikole Foto: Martin Novosel

VIDEO, FOTO: Uspješno prvo izdanje Turnira sv. Nikole, Felix Zasavje najbolja ekipa

| 16.12.2018. u 07:49h | Objavljeno u Sport

Ženski košarkaški klub Vindi iz Varaždina bio je u subotu domaćin prvog međunarodnog Turnira sv. Nikola koji je u maloj dvorani Arene uz Dravu okupio osam ekipa djevojčica do 15 godina iz Slovenije i Hrvatske.

Gradonačelnik Ivan Čehok u subotu navečer uručio je pehar pobjedničkoj ekipi Felixu iz Zasavja iz Slovenije koja je u finalu uvjerljivo pobijedila ekipu Bistre iz Molva. Treće mjesto pripalo je ŽKK Folka iz Borovja a četvrto ŽKK Zagreb. Domaće mlade košarkašice iz ŽKK Vindi zauzele su peto mjesto iskoristivši turnir za unapređenje igre i stjecanje iskustva.

Posebnu draž turniru dala je svojim dolaskom Biserka Petrović, majka legendarnog Dražena Petrovića, najboljeg europskog košarkaša svih vremena. Turnir su pratili i uručili nagrade najboljima Korana Longin-Zanze, bivša hrvatska košarkašica, članica hrvatske košarkaške reprezentacije, Predrag Šarić, otac Darija Šarića, bivši hrvatski košarkaš, povremeni državni reprezentativac i najbolji strijelac Šibenke u povijest te suigrač Dražena Petrovića, Veselinka Šarić, majka Šarića, bivša hrvatska košarkašica i legendarna igračica šibenskoga Elemesa.

Označeno u
Video sadržaj