Zajednička fotografija sudionika Naki Marlex kupa veterana Foto: Dražen Novosel

Veterani Varaždina treći, Osječani pobjednici Naki Marlex kup veterana

| 26.8.2017. u 13:53h | Objavljeno u Sport

Veterani Osijeka pobjednici su 1. Naki Marlex kup veterana u nogometu, koji se dva dana igrao na SC Sloboda, u čast i spomen na legendarnog varaždinskog nogometnog suca Marijana Rauša - Nakij.

U današnjem finalnom su susretu veterani Osijeka su rezultatom 6:1 pobijedili veterane Rijeke. U utakmici z 3. mjesto sa četiri gola Marija Kovačevića veterani Varaždina pobijedili su Humane zvijezde.

Organizator turnira bila je Udruga Đuro Kulčar iz Varaždina, koja je osnovana 30. studenog 2010. godine, a u svom radu potiče očuvanje tradicije i poticanje nogometa u Varaždinu.

Podsjetimo u jučerašnjem prvom susretu veterani Osijeka pobijedili su, nakon jedanaesteraca, veterane Varaždina, iako su domaćini imali prednost od 4:0, s dva gola Marija Kovačevića, te po jednim Nikole Šafarića i Roberta Težačkog. Gosti su izjednačili na 4:4 s po dva gola Mijatovića i Bičanića.

U izvođenju jedanaesteraca golove za veterane Osijeka postigli su Babić i Mijatović, a kod Varaždinaca jedino je siguran s bijele točke bio Balajić, dok Kovačević i Gavranović nisu realizirali svoje udarce.

U jučerašnjem drugom susretu veterani Rijeke su rezultatom 3:1, golovima Račkoč, Ljubovića i Milinovića pobijedili Humane zvijezde. Strijelac za poražene bio je Kezić.