Trener Dabrova Vladimir Vujović nezadovoljan je igrom svoje momčadi u obrani Foto: Krešimir Đurić

Veprovi ugrizli Dabrove, Vujović naglašava da je najveći problem igra u obrani

| 9.10.2016. u 20:39h | Objavljeno u Sport

U utakmici 3. kola Premijer rukometne lige večeras je u Zagrebu momćad Dubrave pobijedila GRK Varaždin 1930 rezultatom 35:29, poluvrijeme 19:15. Varaždinska je momčad bila izjednačena s domaćinom do 17. minute i rezultata 9:9, nakon toga se Dubrava odvojila, a u 27. minuti ta je prednosti iznosila šest golova razlike,18:13.

Kod Varaždinaca najučinkovitiji je bio Ante Tokić s 9 golova, a Marin Šipić i Vedran Huđ postigli su po pet golova, Kod Dubrave Janko Kević postigao je osam golova. U sljedećem kolu GRL Varaždin 1930 ugostit će Metalac.

- Imamo ogroman problem igrom u obrani. U prvom smo dijelu primili čak 19 golova,a prošle godine kada smo izgubili od Gorioce točliko smo golova primili u 60 minuta, a sada u prvom poluvremenu.Obrana nam je najveći problem u ovom trenutku, dok u napadu mogu biti i zadovoljan, jer smo postigli respektabilnih 29 golova u gostima, međutim, ako ne popravimo obranu onda smo u velikim problemima. Vjerovali smo da možemo pobijediti Dubravu i htjeli smo, ali imaju zbilja jaku i široku ekipu, no da smo bili bolji u obrani  mislim da bi utakmica bila neusporedivo neizvjesniija, jer smo u napadačkom dijelu dobro parirali domaćinu - komentirao je trener GRK varaždina 1930 Vladimir Vujović.