VELIKO PRIZNANJE Sportska dvorana u Mostaru dobit će ime po Zlatku Daliću Foto: screenshot HRT

VELIKO PRIZNANJE Sportska dvorana u Mostaru dobit će ime po Zlatku Daliću

Varaždinske vijesti/HNS | 24.2.2022. u 10:52h | Objavljeno u Sport

Senat Sveučilišta u Mostaru donio je odluku kako će sportska dvorana u sveučilišnom kampusu nositi ime izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, prenosi portal Hrvatskog nogometnog saveza.

Vodstvo mostarskog sveučilišta odlučilo je sportsku dvoranu u kampusu Rodoč u Mostaru nazvati po Zlatku Daliću koji je podrijetlom iz Livna (BiH).

"Upravo pod njegovim vodstvom hrvatska reprezentacija ostvarila je najbolji uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa osvojivši drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", stoji u objašnjenju Senata Sveučilišta u Mostaru.

"Izuzetno sam počašćen ovom odlukom mostarskog sveučilišta te zahvaljujem svima koji su predložili i podržali takvu inicijativu. Rijetka je privilegija za života dobiti ovakvo priznanje, i osjećam zaista veliku poniznost i zahvalnost što se moj rad na takav način prepoznao. To puno govori o značaju koji je naš uspjeh u Rusiji imao za hrvatski narod, i ponosan sam što sam kao izbornik mogao tome doprinijeti. Uvijek govorim da za mene nema veće časti od uloge hrvatskog izbornika te me priznanje poput ovoga samo dodatno motivira da nastavimo istim putem daljem - da pobjedama i zajedništvom spajamo i uveseljavamo hrvatski narod diljem svijeta", poručio je izbornik Zlatko Dalić, a objavio portal Hrvatskog nogometnog saveza.

Označeno u