Večeras ždrijeb 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu

| 14.12.2017. u 10:21h | Objavljeno u Sport

Večeras, s početkom u 18 sati u Caffe baru Larry u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, održat će se ždrijeb 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017. Do tog trenutka službeno traju i prijave za ovozimsku malonogometnu čaroliju, koja će se od subote (16. prosinca) pa do blagdana Sveta Tri kralja (6. siječnja) održavati u dvorani Graberje, u suorganizaciji i s logističkom podrškom Županijskog nogometnog saveza Varaždin te, kao i svih proteklih godina, uz pokroviteljstvo Grada Varaždina.

Do kraja srijede, pretposljednjeg dana prijava, sudjelovanje je prijavilo 37 ekipa (25 seniorskih i 12 veteranskih), još tri najs(p)retnije ući će u večerašnji ždrijeb. Naime, prema raspoloživim terminima za igranje broj sudionika ne može prelaziti brojku 40, pa će ustaljena tradicija da je najveći interes za prijavu baš zadnjeg dana ovoga puta imati svoj limit u vroju raspoloživih mjesta.

Podsjećamo, za seniorski dio turnira nema dobnih ograničenja, za veteranski je uvjet 35 godina starosti (rođeni 1982. godine i ranije) odnosno – s obzirom da je turnir na prijelazu godine i samo godište nije najpravedniji parametar, tolerira se šest mjeseci, odnosno da na dan igranja igrač ima minimalno 34 godine i šest mjeseci.

Svaka veteranska ekipa ima pravo i na jednog mlađeg igrača u prijavi, međutim ne mlađeg od 33 godine (minimalno 1984. godište), također s polugodišnjom tolerancijom (32 godine i šest mjeseci na dan odigravanja utakmice).