Odustajanjem Pušćina upražnjeno je jedno mjesto u ligi, koje će se popuniti klubom iz Međimirske županije, rečeno je na večerašnjem plenumu Foto: Dražen Novosel

Već 1. kolo 4. NL Varaždin - Čakovec donosi županijski derbi

| 25.7.2019. u 21:19h | Objavljeno u Sport

Predstavnici 13 od 14 klubova koliko će ih se natjecati u novoj sezoni u Četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin okupilo se večeras u prostorijama varaždinskog ŽNS-a na plenumu klubova. Nakon što su Pušćine odustale od daljnjeg natjecanja kandidati za upražnjeno mjesto su dva kluba s područja Međimurskog nogometnog saveza i to Mladost iz Svete Marije i Polet iz Pribislavca.

Nakon što komisija pregleda oba terena i utvrdi koji klub zadovoljava kriterije za natjecanje u Četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin početkom sljedećeg tjedna odlučit će se koji će klub biti 14. član, s time da je lani bolji plasman ostvarila momčad Mladosti.

Na večerašnjem plenumu izvučeni su i parovi 1. kola koje će početi 24./25. kolovoza sastat će se Bednja - Dubravka Zagorac, Jalžabet - Omladinac Novo selo Rok, Mladost Komet - Zelengaj, Međimurec - Nedeljanec,Sloga - Ivančica, Nedelišće - Dinamo Domašinec, dok će Dinamo iz  Palovca igrati protiv 14. sudionika lige.